401 error after Keep Alive timeout ...

Discussion in 'ASP .Net Web Services' started by psparago, Mar 9, 2006.

  1. psparago

    psparago Guest

    We have a .NET 1.1 Web Service that is set up for basic authentication
    with a Keep Alive setting of 900 seconds (15 minutes). The Web Service
    is running under IIS on Windows 2000 Server.

    What we've been noticing lately is that when the Keep Alive time
    expires the next Web Service call we make fails with a 401 error.

    I may misunderstand, but I thought that the framework would handle
    processing the 401 error by resending the credentials. However, what we
    see in the IIS log is an attempt was made to authenticate with *blank*
    credentials.

    Does this sound familiar to anyone?
    psparago, Mar 9, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Luiz Alberto Gibson da Costa

    web chat development, http header connection: keep-alive

    Luiz Alberto Gibson da Costa, Aug 6, 2003, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    604
    Luiz Alberto Gibson da Costa
    Aug 6, 2003
  2. twscott
    Replies:
    1
    Views:
    5,041
  3. Herman

    Keep JVM alive with JNI

    Herman, May 24, 2004, in forum: Java
    Replies:
    6
    Views:
    1,105
    Herman
    May 27, 2004
  4. Naresh Agarwal
    Replies:
    1
    Views:
    1,048
    ExGuardianReader
    May 29, 2004
  5. hisan
    Replies:
    1
    Views:
    1,315
    Dan Stromberg
    Jun 25, 2012
Loading...

Share This Page