App cannot access the internet when run on Vista but works fine on

Discussion in 'ASP .Net Security' started by Jon Prisbe, Feb 15, 2008.

  1. Jon Prisbe

    Jon Prisbe Guest

    sI have a very small .NET 2.0 app that creates a webrequest and get a
    response from a website.

    It works fine on XP but throws the following error on Vista.
    Request for the permission of type 'System.Net.WebPermission' ..... failed.

    If I modify the code by creating a WebPermission it works on Vista but I
    feel I am forcing an override of some local security settings.

    Is there a way to configure the .NET framework on Vista to allow this app to
    access the website?

    Thanks,
     
    Jon Prisbe, Feb 15, 2008
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?R2lhbmNhcmxv?=

    debug Windows app works but, not web app

    =?Utf-8?B?R2lhbmNhcmxv?=, Sep 26, 2005, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    446
    =?Utf-8?B?R2lhbmNhcmxv?=
    Sep 26, 2005
  2. Adam P
    Replies:
    0
    Views:
    652
    Adam P
    Sep 27, 2005
  3. Eric
    Replies:
    5
    Views:
    726
  4. catweezle2010
    Replies:
    0
    Views:
    496
    catweezle2010
    Jan 26, 2006
  5. murali
    Replies:
    1
    Views:
    992
    Phlip
    Jun 25, 2003
  6. jeremy
    Replies:
    5
    Views:
    4,437
    Juan T. Llibre
    Aug 28, 2006
  7. JDeats
    Replies:
    2
    Views:
    793
    JDeats
    Sep 11, 2007
  8. piet
    Replies:
    0
    Views:
    190
Loading...