Auto-attach to process '[1084] aspnet_wp.exe' on machine <Machine

Discussion in 'ASP .Net' started by =?Utf-8?B?UmVzaG1hIFByYWJodQ==?=, Jan 21, 2005.

  1. Hello,

    I am getting following meesage when trying to debug an SP.Net application

    Auto-attach to process '[1084] aspnet_wp.exe' on machine <Machnine Name>
    failed. Error code 0x8013134b.

    Unable to start debugging on WEbServer

    I have Windows XP SP2 with VS.Nwt 2003 installed on my computer.

    How can i aolve this problem

    Thanks
    =?Utf-8?B?UmVzaG1hIFByYWJodQ==?=, Jan 21, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Andy
    Replies:
    4
    Views:
    14,283
    Andy Frievalt
    Nov 6, 2003
  2. =?Utf-8?B?UmVzaG1hIFByYWJodQ==?=

    Auto-attach to process 'aspnet_wp.exe' on machine failed

    =?Utf-8?B?UmVzaG1hIFByYWJodQ==?=, Jan 22, 2005, in forum: ASP .Net
    Replies:
    3
    Views:
    12,855
    venvaithi
    Nov 13, 2009
  3. =?Utf-8?B?c2lycGVsaWRvcg==?=

    debugger complains: auto-attach to process 'aspnet_wp.exe'

    =?Utf-8?B?c2lycGVsaWRvcg==?=, Aug 29, 2005, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    2,099
    =?Utf-8?B?c2lycGVsaWRvcg==?=
    Aug 29, 2005
  4. RedLars

    aspnet_wp.exe event 1007 and 1084

    RedLars, Apr 11, 2007, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    554
    Alexey Smirnov
    Apr 11, 2007
  5. Warren Tang
    Replies:
    1
    Views:
    532
    Warren Tang
    Sep 17, 2008
Loading...

Share This Page