button click does not post back

Discussion in 'ASP .Net' started by Kaustav Neogy, Aug 13, 2003.

  1. Hi Yatin,

    does this button have runat="server" ?

    Kaustav Neogy.


    >-----Original Message-----
    >Hi,
    >
    >I have a form which has a tab strip control. On one of

    the tabs (tab 1) I
    >have a user control (UserControl 1) and there is a button

    on this user
    >control. When this button is clicked the form gets posted

    back to the
    >server.
    >
    >There is another user control (UserControl 2) on another

    tab (tab 2) of the
    >tab strip. This user control too has a button but, when

    the button is
    >clicked it does not post back the form.
    >
    >Can anyone tell me how to fix this?
    >
    >Thanks
    >
    >Yatin
    >
    >
    >.
    >
     
    Kaustav Neogy, Aug 13, 2003
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. sk2000
    Replies:
    2
    Views:
    4,490
    Kumar
    Nov 12, 2003
  2. =?Utf-8?B?SklNLkgu?=

    Q: back and a button click does not fire page_load

    =?Utf-8?B?SklNLkgu?=, Apr 6, 2005, in forum: ASP .Net
    Replies:
    2
    Views:
    836
    Steve C. Orr [MVP, MCSD]
    Apr 6, 2005
  3. VB Programmer
    Replies:
    1
    Views:
    644
    VB Programmer
    Jan 26, 2006
  4. loga123
    Replies:
    9
    Views:
    48,481
    mamikel
    May 15, 2009
  5. =?Utf-8?B?Z29yaWxsYQ==?=
    Replies:
    1
    Views:
    825
    Masudur
    May 25, 2007
Loading...

Share This Page