Can not debug in .NET 2003

Discussion in 'ASP .Net' started by Fred, Oct 16, 2003.

  1. Fred

    Fred Guest

    Getting this error:
    "Error while trying to run project: Unable to start
    debugging on the web server. The server does not support
    debugging of ASP.NET or ATL Server applications"

    Found KB-318465 that references the aspnet_isapi.dll
    for .aspx pages. That setting is correct. Not sure what to
    check/do next.

    HELP!!
     
    Fred, Oct 16, 2003
    #1
    1. Advertising

  2. Fred,

    Even if the aspnet_isapi.dll is registered in IIS, you still may have a
    problem with the ASPNET account or other issues. This error is usually
    corrected by running aspnet_regiis -i from a VS.NET Command Prompt. If it
    persists after doing that, run an IISRESET and see if that resolves.

    Jim Cheshire [MSFT]
    Developer Support
    ASP.NET


    This post is provided as-is with no warranties and confers no rights.

    --------------------
    >Content-Class: urn:content-classes:message
    >From: "Fred" <>
    >Sender: "Fred" <>
    >Subject: Can not debug in .NET 2003
    >Date: Thu, 16 Oct 2003 08:46:57 -0700
    >Lines: 10
    >Message-ID: <06e401c393fc$badf8bc0$>
    >MIME-Version: 1.0
    >Content-Type: text/plain;
    > charset="iso-8859-1"
    >Content-Transfer-Encoding: 7bit
    >X-Newsreader: Microsoft CDO for Windows 2000
    >X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4910.0300
    >Thread-Index: AcOT/Lrf5sTakKqSRjeBzZcL+atIdw==
    >Newsgroups: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
    >Path: cpmsftngxa06.phx.gbl
    >Xref: cpmsftngxa06.phx.gbl microsoft.public.dotnet.framework.aspnet:184659
    >NNTP-Posting-Host: TK2MSFTNGXA08 10.40.1.160
    >X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
    >
    >Getting this error:
    >"Error while trying to run project: Unable to start
    >debugging on the web server. The server does not support
    >debugging of ASP.NET or ATL Server applications"
    >
    >Found KB-318465 that references the aspnet_isapi.dll
    >for .aspx pages. That setting is correct. Not sure what to
    >check/do next.
    >
    >HELP!!
    >
     
    Jim Cheshire [MSFT], Oct 16, 2003
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. JollyK
    Replies:
    0
    Views:
    564
    JollyK
    Feb 9, 2004
  2. Microsoft Managed

    Can't debug on 2003 Server!

    Microsoft Managed, Feb 16, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    325
    Microsoft Managed
    Feb 16, 2004
  3. Microsoft Managed

    Can't debug on 2003 Server!

    Microsoft Managed, Feb 16, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    305
    Microsoft Managed
    Feb 16, 2004
  4. =?Utf-8?B?U1hM?=
    Replies:
    1
    Views:
    1,990
    Brian K. Williams
    Feb 20, 2004
  5. Meatball.Li
    Replies:
    3
    Views:
    574
    Meatball.Li
    Sep 28, 2004
Loading...

Share This Page