CDOSYS With Variable Not Working

Discussion in 'ASP General' started by Jess, Dec 13, 2005.

  1. Jess

    Jess Guest

    Hi,
    I'm sending an email with CDOSYS. In myMail.To = emailSubmitter <-When I
    use a variable here it doesn't send. When I use a specific address like
    it works.

    Here's how I set up emailSubmitter
    emailSubmitter = rs("emailAddr")

    Any ideas?
    Jess, Dec 13, 2005
    #1
    1. Advertising

  2. Jess

    Jess Guest

    I've done the response.write and an email address comes out.

    "Jess" wrote:

    > Hi,
    > I'm sending an email with CDOSYS. In myMail.To = emailSubmitter <-When I
    > use a variable here it doesn't send. When I use a specific address like
    > it works.
    >
    > Here's how I set up emailSubmitter
    > emailSubmitter = rs("emailAddr")
    >
    > Any ideas?
    Jess, Dec 13, 2005
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. René de Leeuw

    embed pictures in a cdosys sent message

    René de Leeuw, Jul 22, 2003, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    408
    René de Leeuw
    Jul 22, 2003
  2. martin

    cdosys.dll and sending mail

    martin, Jul 15, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    2
    Views:
    4,090
    wolfgangiron
    Jan 4, 2012
  3. Luqman
    Replies:
    0
    Views:
    387
    Luqman
    Nov 29, 2004
  4. Jess
    Replies:
    4
    Views:
    131
    Dave Anderson
    Dec 30, 2005
  5. Orgil
    Replies:
    3
    Views:
    335
    Justin Piper
    Jul 20, 2007
Loading...

Share This Page