Client script callbacks not working outside Visual Studio

Discussion in 'ASP .Net' started by aBs0lut30, Aug 10, 2006.

  1. aBs0lut30

    aBs0lut30 Guest

    Hi Guys, I am working on a site and recently added several client
    callbacks to the project. Everything works GREAT while debugging the
    site in visual studio. Last night I copied the site up to our test IIS
    box and logged in to the site only to find that none of the callbacks
    are working. Not seeing any errors or anything. Just nothing is
    happening. After a decent amount of googleing i am no closer to
    figuring this out than I was last night. The axd handler in the
    Application is already set to not "check if file exsists" and if i copy
    the url to the axd out of the source on a page and paste it in IE i get
    more JS than i would care to read so that part is working. I just
    cannot figure out why this isnt working. Any ideas?? Thanks
    aBs0lut30, Aug 10, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. wh
    Replies:
    2
    Views:
    495
    Cowboy \(Gregory A. Beamer\)
    Jan 16, 2004
  2. Thirumalai
    Replies:
    0
    Views:
    631
    Thirumalai
    May 22, 2006
  3. rockdale
    Replies:
    1
    Views:
    589
    Juan T. Llibre
    Aug 23, 2006
  4. =?Utf-8?B?TG93bGFuZGVy?=
    Replies:
    0
    Views:
    366
    =?Utf-8?B?TG93bGFuZGVy?=
    Mar 27, 2007
  5. Steve
    Replies:
    3
    Views:
    677
    Steve
    Aug 4, 2009
Loading...

Share This Page