CreateMHTMLBody throws Unknown Error

Discussion in 'ASP .Net' started by =?Utf-8?B?UmljaGFyZCBTY2hhZWZlcg==?=, Nov 10, 2006.

  1. I have a .Net web app (VB) that is creating CDO messages. We save a bunch of
    content from various sources as a web page on our web server. We then build a
    CDO message and use CreateMHTMLBody to send the web page. This takes care of
    embedding images, etc so we don't have to worry about spam filters (it's an
    internal app so I'm not spamming anyone except our own employees).

    Recently we had a problem where embedded graphics over about 100kb would
    cause the CreateMHTMLBody command to throw an error with CDO.Message.1
    "Unknown error". The rest of the app works fine. If I reduce the graphics to
    under 100kb total then it works.

    So in trying to debug this I started getting the same error but for ALL my
    test emails. I even built one that is a simple HTML page with a P tag with
    "test" in it and that won't work.

    I copied the URL from the VS2003 debugger and pasted it into IE and it
    displays the page fine.

    Any ideas? Hints? Suggestions? I'm running XP/SP2 with the .Net 2.0
    Framework installed (this is a 1.1 app) and pretty much all the latest
    security patches for XP and Office.
     
    =?Utf-8?B?UmljaGFyZCBTY2hhZWZlcg==?=, Nov 10, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?U2FtTkVU?=

    CreateMHTMLBody PROBLEM

    =?Utf-8?B?U2FtTkVU?=, Jan 26, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    856
    =?Utf-8?B?U2FtTkVU?=
    Jan 26, 2004
  2. Alan Morris

    CreateMHTMLBody

    Alan Morris, Sep 19, 2004, in forum: ASP General
    Replies:
    0
    Views:
    235
    Alan Morris
    Sep 19, 2004
  3. Braky Wacky
    Replies:
    4
    Views:
    449
    Braky Wacky
    Nov 11, 2004
  4. Richard Schaefer

    Unknown error in CreateMHTMLBody

    Richard Schaefer, Nov 10, 2006, in forum: ASP General
    Replies:
    2
    Views:
    273
    Anthony Jones
    Nov 10, 2006
  5. Replies:
    1
    Views:
    105
Loading...

Share This Page