Custom Usernametoken not working when the client is an asp.net web form

Discussion in 'ASP .Net' started by Andre, Jan 21, 2005.

  1. Andre

    Andre Guest

    Hi All,

    I am having problems trying to do custom usernametoken authentication
    using the WSE 2.0 library. When the client that is calling the web
    service is a vb.net windows form everything works fine. However when I
    put the same client code into an asp.net web form to call the same web
    service the following error message occurs:

    WSE032: There was an error loading the microsoft.web.services2
    configuration section

    Not sure why this occurs. Has any one had similar experience.

    Thanx
    Andre
    Andre, Jan 21, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Alan Silver
    Replies:
    1
    Views:
    3,750
    Alan Silver
    Aug 2, 2005
  2. Nedu N

    Usernametoken requirement in the policy file

    Nedu N, Feb 10, 2004, in forum: ASP .Net Security
    Replies:
    1
    Views:
    206
    [MSFT]
    Feb 11, 2004
  3. Asfar

    UsernameToken Sample

    Asfar, Sep 14, 2006, in forum: ASP .Net Web Services
    Replies:
    0
    Views:
    123
    Asfar
    Sep 14, 2006
  4. APA

    SOAP UserNameToken

    APA, Sep 17, 2006, in forum: ASP .Net Web Services
    Replies:
    0
    Views:
    124
  5. Replies:
    0
    Views:
    114
Loading...

Share This Page