DataGrid contains no data after postback of edit button click...

Discussion in 'ASP .Net Datagrid Control' started by Andrew Connell, Nov 6, 2003.

  1. This is specifically what is going on in my application:
    http://msdn.microsoft.com/asp.net/u...akes.asp#aspnet-commondatagridmistakes_topic6

    However, regardless of how I bind my dataset... it keeps showing up without data. Here's the code in my edit handler (GetApplicationReleases returns a dataset):

    Private Sub ApplicationReleaseDataGrid_EditCommand(ByVal source As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.DataGridCommandEventArgs) Handles ApplicationReleaseDataGrid.EditCommand
    ApplicationReleaseDataGrid.EditItemIndex = e.Item.ItemIndex
    ApplicationReleaseDataGrid.DataSource = _application.GetApplicationReleases
    ApplicationReleaseDataGrid.DataBind()
    End Sub

    --
    -AC
     
    Andrew Connell, Nov 6, 2003
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Purvi T
    Replies:
    0
    Views:
    930
    Purvi T
    Oct 19, 2004
  2. Andrew Connell
    Replies:
    1
    Views:
    565
    Michael Evanchik
    Nov 10, 2003
  3. Max2006
    Replies:
    2
    Views:
    1,639
    Walter Wang [MSFT]
    Sep 19, 2007
  4. Sharon McCarty
    Replies:
    0
    Views:
    280
    Sharon McCarty
    Nov 24, 2004
  5. Frank Kurka
    Replies:
    8
    Views:
    343
Loading...

Share This Page