DataGrid doesn't do entity encoding

Discussion in 'ASP .Net' started by Chris Mumford, Mar 20, 2005.

  1. I have a DataGrid bound to a table where one of the strings is "<Unknown>".
    When this is sent out via the DataGrid control as HTML it is not encoded and
    therefore it looks like a tag in the HTML stream. What I would expect is
    "&lt;Unknown&gt;". Does anybody know how to make this happen?
     
    Chris Mumford, Mar 20, 2005
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Replies:
    1
    Views:
    24,312
    Real Gagnon
    Oct 8, 2004
  2. Samuel van Laere

    Entity Name or Entity Number?

    Samuel van Laere, Feb 24, 2007, in forum: HTML
    Replies:
    4
    Views:
    2,378
    Jukka K. Korpela
    Feb 24, 2007
  3. markla
    Replies:
    1
    Views:
    780
    Steven Cheng
    Oct 6, 2008
  4. Andy B
    Replies:
    1
    Views:
    607
    Andy B
    Nov 8, 2008
  5. Giovanni Azua
    Replies:
    1
    Views:
    1,265
    Giovanni Azua
    Feb 19, 2009
  6. Norm
    Replies:
    3
    Views:
    3,458
  7. ThatsIT.net.au

    Entity, problem with entity key

    ThatsIT.net.au, Sep 6, 2009, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    1,495
    ThatsIT.net.au
    Sep 7, 2009
  8. Chris Mumford

    DataGrid doesn't do HTML entity encoding.

    Chris Mumford, Mar 20, 2005, in forum: ASP .Net Datagrid Control
    Replies:
    1
    Views:
    182
    Elton Wang
    Mar 20, 2005
Loading...