Debugger not working

Discussion in 'ASP General' started by glenn venzke, Aug 15, 2003.

  1. glenn venzke

    glenn venzke Guest

    I'm running an ASP test site on XP Professional/IIS 5.1.
    The problem I'm having is that error messages are not
    being displayed. If I get a script error, all that gets
    displayed is a blank page. I've made sure that
    the "enable server-side debugging" option is selected,
    and I've tried both restarting IIS and rebooting the
    server - with no results. I've checked the client-side
    page source and I've gotten some very strange results:
    One time, it printed a HTML meta tag
    labeled "ASP_DEBUG_INFO". another, It printed the server-
    side code! HELP!!
    glenn venzke, Aug 15, 2003
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Cowboy
    Replies:
    0
    Views:
    1,295
    Cowboy
    May 20, 2004
  2. Steven Cheng[MSFT]

    RE: Visual Studio.net 2002 Debugger not working

    Steven Cheng[MSFT], May 21, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    626
    Steven Cheng[MSFT]
    May 25, 2004
  3. =?Utf-8?B?Um91bWVs?=
    Replies:
    0
    Views:
    388
    =?Utf-8?B?Um91bWVs?=
    Mar 13, 2007
  4. Robert Oschler
    Replies:
    1
    Views:
    222
    Mcginkel
    Sep 5, 2005
  5. aflat362
    Replies:
    7
    Views:
    220
    naixn
    Dec 7, 2006
Loading...

Share This Page