EclipseMe/WTK 2.3 error when I debug

Discussion in 'Java' started by timnels@gmail.com, Jun 16, 2005.

  1. Guest

    I can't seem to start up a simple midlet under WTK 2.3, I keep
    getting...

    Running with storage root DefaultColorPhone
    Warning: Failed to initialize WMA message routing support

    ....n the console window. I have checked the security permissions in
    the WTK preferences as "trusted". The J2ME libary seems to be right
    also. What am I missing here?
    Thanks.
    , Jun 16, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Andreas Rossbacher

    Debugging with EclipseME and SunWTK21

    Andreas Rossbacher, Apr 21, 2004, in forum: Java
    Replies:
    2
    Views:
    1,803
    Andreas Rossbacher
    Apr 22, 2004
  2. Jade

    Problem when using WTK

    Jade, Jan 14, 2005, in forum: Java
    Replies:
    11
    Views:
    4,972
  3. Sebastian Berger

    AspectJ + WTK 2.1 + Ant... need help!

    Sebastian Berger, Feb 2, 2005, in forum: Java
    Replies:
    1
    Views:
    564
  4. Replies:
    19
    Views:
    983
    Darryl L. Pierce
    Mar 6, 2006
  5. Sebastian Berger

    EclipseME and BouncyCastle: Configuration

    Sebastian Berger, Apr 17, 2006, in forum: Java
    Replies:
    1
    Views:
    715
    michen
    Apr 27, 2006
Loading...

Share This Page