Enabled = false Not Working! Is this a bug?

Discussion in 'ASP .Net Datagrid Control' started by Bruce Hodge, Nov 4, 2003.

  1. Bruce Hodge

    Bruce Hodge Guest

    [Repost, no response.]

    Hi All,

    I'm using a datagrid to display and edit pricing data. The grid uses the
    LinkButtons for editing deleting etc.

    I want to lock the whole grid so that some users can only view the data not
    edit it. Thought I'd use the Datagrid.Enabled = false, but...

    When the Datagrid is set to Enabled = False it shows the grid disabled and
    the link buttons as disabled, but all the link buttons are still active
    despite being displayed as disabled?

    Surely this is bug? Anyone else getting this.

    Bruce H
     
    Bruce Hodge, Nov 4, 2003
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Gabor
    Replies:
    3
    Views:
    629
    Jacob Yang [MSFT]
    Aug 26, 2003
  2. Amar
    Replies:
    0
    Views:
    555
  3. Gill Smith
    Replies:
    4
    Views:
    8,882
    Gish Smith
    May 22, 2004
  4. Patrick.O.Ige
    Replies:
    7
    Views:
    9,728
    Rote Rote
    Apr 10, 2006
  5. Bruce Hodge

    Datagrid Enabled = false - Not Working.

    Bruce Hodge, Oct 29, 2003, in forum: ASP .Net Datagrid Control
    Replies:
    0
    Views:
    161
    Bruce Hodge
    Oct 29, 2003
Loading...

Share This Page