Enabled property of Asp Linkbutton not working in Netscape

Discussion in 'ASP .Net Web Controls' started by Rajesh S, Feb 7, 2005.

  1. Rajesh S

    Rajesh S Guest

    Hello,
    I am using Asplinkbutton(WebControl) for paging datagrid in my application.
    I am Enabling and Disabling the button several times in the program.
    It works fine in IE. But for other browsers (like Netscape etc) its not
    working properly.
    It is said , that if we are using asp server control , there is no need to
    manage the display of the page in different browsers.Is it true?
    If yes , how is it possible.

    Please help...
    Thanks in advance...
    Rajesh S
     
    Rajesh S, Feb 7, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Gabor
    Replies:
    3
    Views:
    631
    Jacob Yang [MSFT]
    Aug 26, 2003
  2. Jordan
    Replies:
    1
    Views:
    3,832
    Bruce Barker
    Jun 10, 2005
  3. Sathyaish
    Replies:
    3
    Views:
    3,117
    Sathyaish
    Sep 8, 2005
  4. Sathyaish

    Linkbutton does not look like a linkbutton

    Sathyaish, Sep 8, 2005, in forum: ASP .Net Datagrid Control
    Replies:
    1
    Views:
    194
    Sathyaish
    Sep 8, 2005
  5. Nils M. Lunde

    Change "Enabled" appearance for a LinkButton

    Nils M. Lunde, Oct 30, 2003, in forum: ASP .Net Web Controls
    Replies:
    3
    Views:
    184
    James Radke
    Oct 31, 2003
Loading...

Share This Page