Error while creating web service with VS .NET 2003

Discussion in 'ASP .Net Web Services' started by Kenneth Choi, Nov 12, 2003.

  1. Kenneth Choi

    Kenneth Choi Guest

    I am having some problems with my win2k advanced server
    while creating asp.net web services. Currently, I have
    installed .Net Framework v1.1 and Visual Studio 2003 on
    the server, but whenever I tried to create a new web
    service app, i will get the following message:

    "Visual Studio .NET has detected that the specified Web
    server is not running ASP.NET version 1.1. You will be
    unalbe to run ASP.NET Web Applications or services."

    But ASP.NET 1.1 is installed, and I have followed the help
    link to refresh my server extensions by using
    aspnet_regiis /i. However, that message is still popping
    up. Any advice will be appreciated, thanks.

    Ken
    Kenneth Choi, Nov 12, 2003
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Andrew
    Replies:
    0
    Views:
    489
    Andrew
    Jun 27, 2003
  2. Chetna Joshi
    Replies:
    0
    Views:
    495
    Chetna Joshi
    Jul 5, 2003
  3. Luqman
    Replies:
    6
    Views:
    2,026
    =?Utf-8?B?dHNhcm5h?=
    Apr 30, 2004
  4. JPH
    Replies:
    1
    Views:
    459
  5. Peter D. Dunlap
    Replies:
    0
    Views:
    396
    Peter D. Dunlap
    Apr 11, 2005
Loading...

Share This Page