FOP font problem

Discussion in 'XML' started by cv, Oct 8, 2003.

  1. cv

    cv Guest

    I have created PDF files using FOP.

    I have a problem.
    I have new fonts which I have already linked in the userconfig.xml and
    the pdf recognizes those fonts.
    But, when I say "font-weight=bold", the default font is seen.

    What could be the rpoblem and what is the solution?

    TIA,cv
     
    cv, Oct 8, 2003
    #1
    1. Advertising

  2. cv wrote:
    > I have created PDF files using FOP.
    >
    > I have a problem.
    > I have new fonts which I have already linked in the userconfig.xml and
    > the pdf recognizes those fonts.
    > But, when I say "font-weight=bold", the default font is seen.


    Maybe your font has no bold variant.
    --
    Johannes Koch
    In te domine speravi; non confundar in aeternum.
    (Te Deum, 4th cent.)
     
    Johannes Koch, Oct 9, 2003
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Karl Hungus

    Font class, external font files question

    Karl Hungus, Feb 4, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    534
    Karl Hungus
    Feb 4, 2004
  2. =?Utf-8?B?Tmlja3k=?=
    Replies:
    2
    Views:
    715
    Matt Berther
    Feb 20, 2005
  3. Replies:
    0
    Views:
    678
  4. Pablo
    Replies:
    0
    Views:
    952
    Pablo
    Mar 28, 2007
  5. mttc
    Replies:
    2
    Views:
    2,402
    Roedy Green
    Jul 3, 2009
Loading...

Share This Page