Hanging when first start ASP.NET web

Discussion in 'ASP .Net' started by Nat, Dec 2, 2003.

  1. Nat

    Nat Guest

    I have very big asp.net project that contains multiple assemblies (40MB).
    When first browsing to any page after IISRESET, ASPNET_WP.EXE will start up
    and do something until it consumes around 25MB then it will stop for 30-40
    seconds before loading the rest of the assemblies into the system. I noticed
    it when I first upgraded to .NET 1.1. Any idea?
     
    Nat, Dec 2, 2003
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. John Soulis [MSFT]

    RE: ASP.NET (1.0) IIS6 Hanging problem

    John Soulis [MSFT], Oct 22, 2003, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    349
    John Soulis [MSFT]
    Oct 22, 2003
  2. Josh Brown
    Replies:
    4
    Views:
    3,376
    Josh Brown
    Nov 5, 2003
  3. Boris Partensky

    Re: IIS hanging in ASP.Net/Component Services

    Boris Partensky, Jan 22, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    491
  4. =?Utf-8?B?Sm9vc3QgRXZlcnRzZQ==?=

    ODP.NET : VB.NET and PLSQLAssociativeArray, hanging webserver

    =?Utf-8?B?Sm9vc3QgRXZlcnRzZQ==?=, Nov 5, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    2,291
    John Saunders
    Nov 6, 2004
  5. uridium

    FYI--Hanging .NET v1.0.3705.288 Web Service

    uridium, Sep 6, 2003, in forum: ASP .Net Web Services
    Replies:
    0
    Views:
    129
    uridium
    Sep 6, 2003
Loading...

Share This Page