Having trouble with download link - CGI Timeout

Discussion in 'ASP General' started by Jozef, Nov 15, 2005.

  1. Jozef

    Jozef Guest

    Hello,

    I'm having trouble with the download links on my web server. The error I'm
    getting is;

    CGI Timeout
    The specified CGI application exceeded the allowed time for processing. The
    server has deleted the process.

    It's a fresh Windows 2000 server install, but I also installed the ASP.net
    1.1 framework. I'm not sure if I've only just noticed it after the 1.1
    framework was installed or if it occurred before that as well.

    I'm sure it's a setting somewhere, but I'm not sure where to look (being a
    novice and having never encountered this problem before) so any help would
    be greatly appreciated.

    Thanks!
     
    Jozef, Nov 15, 2005
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Jozef
    Replies:
    0
    Views:
    842
    Jozef
    Nov 15, 2005
  2. spidey12345
    Replies:
    2
    Views:
    712
    ashani
    Oct 23, 2006
  3. epsilon
    Replies:
    4
    Views:
    496
    Gabriel Genellina
    Aug 22, 2007
  4. p.
    Replies:
    4
    Views:
    764
    Giampaolo Rodola'
    Jan 10, 2009
  5. Mark Probert

    Timeout::timeout and Socket timeout

    Mark Probert, Oct 6, 2004, in forum: Ruby
    Replies:
    1
    Views:
    1,614
    Brian Candler
    Oct 6, 2004
  6. Frank Reiff
    Replies:
    1
    Views:
    210
    Robert Klemme
    Jul 31, 2007
  7. Replies:
    3
    Views:
    256
  8. Replies:
    1
    Views:
    239
    Paul Lalli
    Jan 6, 2005
Loading...