Help on deplyoying web service ???

Discussion in 'ASP .Net Web Services' started by serge calderara, Nov 23, 2005.

  1. Dear all,

    I ahve build an application which use a webservice. Every thing works well
    on my local dev station.
    Then I have build a web application for my client application and my
    webservice and install it on server 2003

    I have set the URL to dynamic in my application reference to that web
    service and update the appseting path to match my distribution server

    When runing my application I get an HTTP error 404 "File not found"
    If I browse to my Webservice and point to the .asmx file I can see my public
    function

    Any idea what it could be ?

    regards
    serge
     
    serge calderara, Nov 23, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. hocho888
    Replies:
    1
    Views:
    680
  2. Michael Averstegge
    Replies:
    0
    Views:
    4,322
    Michael Averstegge
    Jan 10, 2006
  3. Not Me
    Replies:
    1
    Views:
    3,227
    Not Me
    Jun 5, 2007
  4. Isaias Formacio Serna

    Web Service that calls an external Web Service

    Isaias Formacio Serna, Jan 28, 2004, in forum: ASP .Net Security
    Replies:
    5
    Views:
    271
  5. Leo Violette
    Replies:
    0
    Views:
    1,099
    Leo Violette
    Apr 17, 2009
Loading...

Share This Page