Hotfix

Discussion in 'ASP .Net' started by Smith, Aug 4, 2009.

  1. Smith

    Smith Guest

    Hello,

    We recently applied this hotfix (
    http://support.microsoft.com/kb/962351) to our windows 2003 server running
    IIS 6.0 . We are running different asp.net application with Framework
    version ranging from 1.0 to 3.5.



    After the install, we are no longer able to create new web site under IIS.
    Yes indeed, we can configure the website but we are unable to browse it.
    Does anyone have any experience with this issue and any eventual suggested
    solutions?



    Thanks
     
    Smith, Aug 4, 2009
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. LBS
    Replies:
    3
    Views:
    1,006
    Leon Mayne
    Mar 16, 2006
  2. Geraldine
    Replies:
    0
    Views:
    426
    Geraldine
    Jul 31, 2003
  3. Curt_C [MVP]
    Replies:
    2
    Views:
    709
    =?Utf-8?B?U2FjaGluIFBhdGls?=
    Jun 19, 2004
  4. DaveF
    Replies:
    0
    Views:
    525
    DaveF
    Aug 4, 2004
  5. clintonG

    HotFix Logging?

    clintonG, Aug 23, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    412
    clintonG
    Aug 23, 2004
  6. Tarren
    Replies:
    0
    Views:
    426
    Tarren
    Jan 14, 2005
  7. =?Utf-8?B?Si4gTmFkYWw=?=

    Base64 Error/Hotfix?

    =?Utf-8?B?Si4gTmFkYWw=?=, Nov 7, 2005, in forum: ASP .Net
    Replies:
    2
    Views:
    1,832
    =?Utf-8?B?Si4gTmFkYWw=?=
    Nov 7, 2005
  8. Mark Fitzpatrick

    Visual Studio 2008 hotfix

    Mark Fitzpatrick, Feb 9, 2008, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    414
    Mark Fitzpatrick
    Feb 9, 2008
Loading...