how to tell if asp & iis are working??

Discussion in 'ASP .Net' started by =?Utf-8?B?bWFydGlu?=, May 11, 2004.

  1. Hello
    With XP pro, I've installed the IIS and there is a problem somewhere, but I don't know where. Inside the wwwroot folder, the asp pages have the unknown icon and are not recognized
    In 'admin tools', the new icons are there
    When I open the browser and enter 'http://localhost/FolderName/PageName.asp'. I get a server application error. The System Event Log, with Event ID # 36 and source W3SVC, says
    'the server failed to load application /LM/W3SVC/1/Root/FolderName'. The error was 'Class not registered'
    What would be the first step in troubleshooting, run basic code? Or is the answer in the log
     
    =?Utf-8?B?bWFydGlu?=, May 11, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?VmljdG9yIFNvbmc=?=

    Server.Transfer working for IIS 5.1 but not for IIS 6.0

    =?Utf-8?B?VmljdG9yIFNvbmc=?=, May 31, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    2,703
    clintonG
    Jun 1, 2004
  2. Replies:
    1
    Views:
    458
    Truong Hong Thi
    Jan 11, 2006
  3. yogesh
    Replies:
    1
    Views:
    366
    Victor Bazarov
    Mar 14, 2007
  4. Replies:
    0
    Views:
    877
  5. Mike A
    Replies:
    17
    Views:
    263
    Dr John Stockton
    Nov 19, 2003
Loading...

Share This Page