"HTTP/1.1 New Application Failed" win2003

Discussion in 'ASP General' started by Domingo Aguirre, Sep 15, 2005.

  1. Domingo Aguirre, Sep 15, 2005
    #1
    1. Advertising

  2. Domingo Aguirre

    Steven Burn Guest

    http://support.microsoft.com/?kbid=210842

    --
    Regards

    Steven Burn
    Ur I.T. Mate Group
    www.it-mate.co.uk

    Keeping it FREE!

    "Domingo Aguirre" <> wrote in message
    news:...
    > I'm getting this error where I hadn't had a problem before. Prior to

    getting the error, I did change settings on the default web site. Could
    that cause this problem? How do I fix it? I've stop and restarted the
    server and the computer. Still getting the error.
    >
    > From http://developmentnow.com/g/62_0_0_0_0_0/inetserver-asp-general.htm
    >
    > Posted via DevelopmentNow.com Groups
    > http://www.developmentnow.com
     
    Steven Burn, Sep 16, 2005
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. anthonymelillo
    Replies:
    5
    Views:
    1,526
    Kevin Spencer
    Dec 1, 2003
  2. Joe
    Replies:
    0
    Views:
    350
  3. Eric Ritzie

    Creating an ASP.Net Web App to Win2003

    Eric Ritzie, Dec 3, 2003, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    326
    Cowboy \(Gregory A. Beamer\)
    Dec 3, 2003
  4. John Fang
    Replies:
    0
    Views:
    338
    John Fang
    Jan 22, 2004
  5. George Ter-Saakov

    ImageButton does not work on Win2003.

    George Ter-Saakov, Jan 26, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    3
    Views:
    379
    George Ter-Saakov
    Jan 27, 2004
Loading...

Share This Page