IE Web Controls not rendering

Discussion in 'ASP .Net Web Controls' started by Harley, Jun 14, 2004.

  1. Harley

    Harley Guest

    I have problems with the IE web controls, those not supported by MS, that
    include TreeView, ToolBar, TabStrip and PageView.
    I prepared the build from the distribution package (MS doesnt provide a
    ready to run dll, you must compile your own) and everything worked in the
    development server. after compliing the files, we created the requiered
    folders in the server and copied the .htc files and the dll. everything
    worked ok.
    but when we copied the files to the production server, the controls stopped
    working. some controls render plain html and some, like the TabStrip,
    renders strange things.
    the clients are IE 6.0.28, WinXP with all the patches and updates. pages
    using this controls run ok when served from other servers, even some demo
    and tutorial site found on the net, so the problem is not on the client.
    Someone has had a similar problem? the server is Windows 2003 Server,
    patches up to date, running IIS6 and .Net Framework 1.1.
     
    Harley, Jun 14, 2004
    #1
    1. Advertising

  2. this is an *.htc problem.

    Where did you drop the .htc file? verify that this is the same place in the
    server and that the config file points to this location. You should be able
    to use the same path on your development machine on the server.

    --
    Regards,
    Alvin Bruney
    [ASP.NET MVP http://mvp.support.microsoft.com/default.aspx]
    Got tidbits? Get it here... http://tinyurl.com/27cok
    "Harley" <%nospamharleyobrien%64hotmail.com%nospam> wrote in message
    news:...
    >I have problems with the IE web controls, those not supported by MS, that
    > include TreeView, ToolBar, TabStrip and PageView.
    > I prepared the build from the distribution package (MS doesnt provide a
    > ready to run dll, you must compile your own) and everything worked in the
    > development server. after compliing the files, we created the requiered
    > folders in the server and copied the .htc files and the dll. everything
    > worked ok.
    > but when we copied the files to the production server, the controls
    > stopped
    > working. some controls render plain html and some, like the TabStrip,
    > renders strange things.
    > the clients are IE 6.0.28, WinXP with all the patches and updates. pages
    > using this controls run ok when served from other servers, even some demo
    > and tutorial site found on the net, so the problem is not on the client.
    > Someone has had a similar problem? the server is Windows 2003 Server,
    > patches up to date, running IIS6 and .Net Framework 1.1.
    >
    >
     
    Alvin Bruney [MVP], Jun 14, 2004
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. John
    Replies:
    1
    Views:
    417
    Jurjen de Groot
    Jul 10, 2003
  2. Peter Mount
    Replies:
    4
    Views:
    1,001
    Peter Mount
    Jan 31, 2006
  3. Nathan Sokalski
    Replies:
    5
    Views:
    1,078
    Gaurav Vaish \(www.Edujini-Labs.com\)
    Jan 10, 2007
  4. Stephen Miller
    Replies:
    1
    Views:
    306
    Alessandro Zifiglio
    Jan 2, 2004
  5. Allan Ebdrup

    Templated control not rendering Web User Controls

    Allan Ebdrup, Mar 27, 2006, in forum: ASP .Net Web Controls
    Replies:
    4
    Views:
    241
    Steven Cheng[MSFT]
    Mar 30, 2006
Loading...

Share This Page