Image Buttons/Buttons not responding

Discussion in 'ASP .Net' started by =?Utf-8?B?QmVu?=, Jul 6, 2005.

  1. I've encountered a very strange problem:

    Certain ImageButton and Button are not firing their event when they're
    clicked (some are working properly & some are not). This happenes when
    accessing the application in the internet. It works perfectly when it is
    accessing locally.

    I wonder if any one of you has encountered this strange behaviour?

    Thanks,
    Ben
     
    =?Utf-8?B?QmVu?=, Jul 6, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. =?Utf-8?B?QmVu?=

    Teemu Keiski Guest

    Teemu Keiski, Jul 6, 2005
    #2
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Matt
    Replies:
    0
    Views:
    381
  2. Nedu N
    Replies:
    0
    Views:
    407
    Nedu N
    Aug 13, 2003
  3. Nedu N

    Web Application not responding

    Nedu N, Dec 2, 2003, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    457
    Nedu N
    Dec 2, 2003
  4. Jon

    Click not responding

    Jon, Jan 15, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    436
    Ken Cox [Microsoft MVP]
    Jan 15, 2004
  5. EO
    Replies:
    4
    Views:
    603
    MWells
    Jan 26, 2005
  6. Jonathan N. Little
    Replies:
    3
    Views:
    707
    Andy Dingley
    Apr 2, 2007
  7. Oliver Sun

    Buttons stop responding after install 1.1 SP1

    Oliver Sun, Sep 17, 2004, in forum: ASP .Net Web Controls
    Replies:
    3
    Views:
    240
    Ken Cox [Microsoft MVP]
    Sep 17, 2004
  8. inetquestion
    Replies:
    0
    Views:
    296
    inetquestion
    May 6, 2009
Loading...