Interesting Situation

Discussion in 'ASP General' started by Paul, Jan 23, 2004.

  1. Paul

    Paul Guest

    Hello--

    We have an ASP application running on Windows Server 2003 that is not
    functioning correctly. The original page for the application is login.asp.
    I have login.asp configured as one of the default pages for the application.
    As long as I bring up the site http://sitename/appname , the login.asp page
    loads fine. If I call http://sitename/appname/login.asp, I get a "The
    system cannot find the file specified. " error. If I use the
    http://sitename/appname call to bring up the site, the login.asp page loads
    fine the first time but fails when I submit the login form back to itself.
    Very strange behavior!

    Any ideas which may cause the page to load when used as the default page but
    not when it is explicitly called?

    Thanks in advance!
    Paul
    Paul, Jan 23, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Diogenes Dilone

    Funky error Situation

    Diogenes Dilone, Jan 6, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    3
    Views:
    514
    Diogenes Dilone
    Jan 7, 2004
  2. Hai Nguyen

    Have you seen this situation?

    Hai Nguyen, Feb 4, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    306
    Hermit Dave
    Feb 4, 2004
  3. .Net Newbie
    Replies:
    0
    Views:
    456
    .Net Newbie
    Jul 29, 2004
  4. VB Programmer
    Replies:
    3
    Views:
    2,843
    cbDevelopment
    Oct 17, 2004
  5. AdamMorris
    Replies:
    3
    Views:
    98
    David Mark
    Jul 24, 2007
Loading...

Share This Page