Links Failing

Discussion in 'Ruby' started by Harp Oon, Jan 7, 2008.

  1. Harp Oon

    Harp Oon Guest

    In my index.html.erb file; I have the following 4 lines:

    <p><a href "<%= @story.link %>"><%= @story.name %></a><p>
    <p><a href "<%= @story1.link %>"><%= @story1.name %></a><p>

    <p><%= link_to @story.name, @story.link %></p>
    <p><%= link_to @story1.name, @story1.link %></p>


    The first two lines have the incorrect link in them, pointing to
    localhost:3000/story

    The next two lines on the other hand have the correct links; so I'm
    wondering what might cause this isue?
    --
    Posted via http://www.ruby-forum.com/.
    Harp Oon, Jan 7, 2008
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Mark Ohlund

    PDL function call failing

    Mark Ohlund, May 2, 2004, in forum: Perl
    Replies:
    1
    Views:
    465
    Slaven Rezic
    May 2, 2004
  2. Matt Sollars

    Secure WebService Failing

    Matt Sollars, Jul 29, 2003, in forum: ASP .Net
    Replies:
    3
    Views:
    639
    Munish Sethi
    Aug 5, 2003
  3. CJ Taylor

    Postback failing in 1 control

    CJ Taylor, Aug 26, 2003, in forum: ASP .Net
    Replies:
    4
    Views:
    395
    CJ Taylor
    Aug 27, 2003
  4. www.westerncartooncards.ca

    Exchange Links < Western Cartoon Cards > Exchange Links

    www.westerncartooncards.ca, Jul 12, 2004, in forum: HTML
    Replies:
    2
    Views:
    1,214
    Toby Inkster
    Jul 12, 2004
  5. Garrett Smith
    Replies:
    14
    Views:
    293
    David Mark
    May 26, 2009
Loading...

Share This Page