Messages not posted to forum

Discussion in 'ASP .Net' started by Froefel, Jul 20, 2007.

  1. Froefel

    Froefel Guest

    This is really a test message. I've been trying to post messages to
    this forum the past severeal days, but even though I get a copy of the
    message in my email after it's been sent with Google Groups, my
    message doesn't show up in the group. Has anyone else experienced
    this?

    -- Hans
     
    Froefel, Jul 20, 2007
    #1
    1. Advertising

  2. Froefel

    nahid Guest

    On Jul 20, 6:01 am, Froefel <> wrote:
    > This is really a test message. I've been trying to post messages to
    > this forum the past severeal days, but even though I get a copy of the
    > message in my email after it's been sent with Google Groups, my
    > message doesn't show up in the group. Has anyone else experienced
    > this?
    >
    > -- Hans


    hi,
    i agree with you last few day i can't reply any post...what happen
    google groups??

    nahid
    http://nahidulkibria.blogspot.com/
    http://www.kaz.com.bd
     
    nahid, Jul 20, 2007
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Brian
    Replies:
    0
    Views:
    361
    Brian
    Oct 18, 2004
  2. Replies:
    2
    Views:
    299
    Clark S. Cox III
    Nov 30, 2005
  3. Sanjay
    Replies:
    5
    Views:
    269
    George Sakkis
    Jul 19, 2007
  4. Alexey Verkhovsky

    [Ruby Forum] Forum digest by email

    Alexey Verkhovsky, Sep 22, 2004, in forum: Ruby
    Replies:
    0
    Views:
    423
    Alexey Verkhovsky
    Sep 22, 2004
  5. Markus Fischer
    Replies:
    4
    Views:
    517
    Josh Cheek
    Jun 15, 2011
Loading...

Share This Page