[META] Gateway not working? [was: UnboundMethod#hash apparently broken in 1.8.1]

Discussion in 'Ruby' started by Nathaniel Talbott, Feb 28, 2004.

  1. (As David pointed out to me [in a META-META message] this came through
    blank the first time. That happens when I sign my emails to ruby-talk
    for some reason. Anyhow, here it is again...)

    On Feb 28, 2004, at 13:22, David A. Black wrote:

    > [msg that apparently never made it when posted to c.l.r.]


    I saw this message come through the mailing list... I've heard you
    mention (on IRC?) that the gateway isn't working, yet I don't think
    I've had any trouble. Could it be you have an overzealous spam-filter
    or something?

    If this is a problem I'd like to get it fixed. I'm just trying to
    verify the problem before we pester anyone about it. Can you give
    examples of messages that have showed up on c.l.r (and are now in
    Google Groups) that haven't shown up on ruby-talk (and thus aren't in
    the archive)?

    Thanks,


    Nathaniel
    Terralien, Inc.

    <:((><
     
    Nathaniel Talbott, Feb 28, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. John
    Replies:
    0
    Views:
    1,093
  2. John
    Replies:
    0
    Views:
    1,092
  3. rp
    Replies:
    1
    Views:
    563
    red floyd
    Nov 10, 2011
  4. Robert Klemme
    Replies:
    8
    Views:
    123
    Yukihiro Matsumoto
    Mar 2, 2004
  5. Replies:
    44
    Views:
    373
    Hal Fulton
    Aug 23, 2006
Loading...

Share This Page