Mot-v730 didn't surport aspx?

Discussion in 'ASP .Net Mobile' started by Hawkzen, Feb 19, 2004.

  1. Hawkzen

    Hawkzen Guest

    I develope a blank mobile page with vs.net 2003.
    I use Mot-v730 phone access this page ,it's report error "invaluate content
    type".

    The others phone have no this problem,display correctly.
    What's wrong with it?
    Anyone help me?
     
    Hawkzen, Feb 19, 2004
    #1
    1. Advertising

  2. Hawkzen

    diamondwxp Guest

    Have you installed the new device update? Now it is DU4.
    If yes, please check the supported device list to see whether this type is
    in the list or not.

    Regards
    "Hawkzen" <> дÈëÓʼþ
    news:...
    > I develope a blank mobile page with vs.net 2003.
    > I use Mot-v730 phone access this page ,it's report error "invaluate

    content
    > type".
    >
    > The others phone have no this problem,display correctly.
    > What's wrong with it?
    > Anyone help me?
    >
    >
     
    diamondwxp, Feb 20, 2004
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Mike John
    Replies:
    2
    Views:
    378
    Ray Dixon [MVP]
    Jul 23, 2003
  2. =?Utf-8?B?RXNraW1v?=

    C# Databinder.Eval didn't work quite right...

    =?Utf-8?B?RXNraW1v?=, Nov 5, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    3
    Views:
    3,499
    Scott Allen
    Nov 7, 2004
  3. DC Gringo
    Replies:
    2
    Views:
    6,489
    DC Gringo
    Nov 18, 2004
  4. John M
    Replies:
    1
    Views:
    1,292
    Kumar Reddi
    May 29, 2005
  5. Smokey Grindle
    Replies:
    0
    Views:
    556
    Smokey Grindle
    Jun 2, 2006
Loading...

Share This Page