MS Toolbar Control - Bug?

Discussion in 'ASP .Net Web Controls' started by Martin Feuersteiner, May 11, 2004.

  1. Dear Group

    I'm using the MS Toolbar control that comes with the MS Web Controls.

    I have noticed that if I add some controls to the toolbar, some of them get
    'lost' or more like 'disappear' from the toolbar while I continue designing
    or debugging. E.g. I have added 4 buttons divided by separators. I can see
    them in the designer, but when I debug, can't see the last two dividers and
    buttons in IE6. When I stop debugging, the last two dividers and buttons are
    also missing in design view.

    Another thing is that it also seems that Id's get randomly lost. E.g. I have
    assigned an Id to the first button. Button displays fine in IE and designer
    but at some point when I go back into the properties for that button the Id
    has just gone.

    Microsoft.Web.UI.WebControls.dll Version 1.0.2.226
    Win XP Pro SP2, VS.Net 2003

    Martin
    Martin Feuersteiner, May 11, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Shalva

    MS Toolbar control

    Shalva, Aug 19, 2003, in forum: ASP .Net
    Replies:
    3
    Views:
    442
    Shalva
    Aug 19, 2003
  2. John
    Replies:
    0
    Views:
    306
  3. Frank D. Greco
    Replies:
    2
    Views:
    416
    Dave Glasser
    Sep 26, 2003
  4. King Kong

    Datagrid and IE Control Toolbar Composite Control

    King Kong, Dec 20, 2004, in forum: ASP .Net Building Controls
    Replies:
    0
    Views:
    138
    King Kong
    Dec 20, 2004
  5. pcouas
    Replies:
    0
    Views:
    257
    pcouas
    Feb 19, 2007
Loading...

Share This Page