multi-column report problem

Discussion in 'ASP .Net' started by Sze, Jun 4, 2010.

  1. Sze

    Sze Guest

    I got a report which show multi-column label,
    When I run the application under Visual Studio, it previews fine.
    howerver After i publish the project , and run the report in my real web
    site.
    The reports become single column.

    Does any one know the problem ?
    Thanks a lot
     
    Sze, Jun 4, 2010
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Meheraj shaik via .NET 247

    Crysatl report load report failed

    Meheraj shaik via .NET 247, May 28, 2005, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    3,290
    saapr
    Jun 7, 2005
  2. James Wallace
    Replies:
    0
    Views:
    1,089
    James Wallace
    Oct 17, 2003
  3. =?Utf-8?B?aHVicmlzdGljYm9i?=

    Load Report Fails on ASP.NET app when report is on a different ser

    =?Utf-8?B?aHVicmlzdGljYm9i?=, Mar 17, 2005, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    450
    Brock Allen
    Mar 17, 2005
  4. =?Utf-8?B?Sm9obiBCYWlsZXk=?=

    The definition of the report 'Main Report' is invalid

    =?Utf-8?B?Sm9obiBCYWlsZXk=?=, Jul 2, 2005, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    4,088
    =?Utf-8?B?Sm9obiBCYWlsZXk=?=
    Jul 2, 2005
  5. Larry R
    Replies:
    1
    Views:
    397
    marss
    Jun 8, 2007
Loading...

Share This Page