.Net web service uploading problem

Discussion in 'ASP .Net Web Services' started by mai, May 9, 2005.

  1. mai

    mai Guest

    Hello everybody

    i created a simple .Net web service and it is working well on my local host.
    but when i uploaded it to my server i got an error

    "Server Error in '/webApp' Application.
    The resource cannot be found.
    Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its
    dependencies) could have been removed, had its name changed, or is
    temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that
    it is spelled correctly.

    Requested Url: /webApp/Service1.asmx"

    i am sure that all files are uploaded!!

    should i do some special configuration to allow the server to run asmx files
    ??!!
    please if anyone know the problem reason or solution please help me.

    Thanks

    mai
     
    mai, May 9, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. =?Utf-8?B?bWFp?= <> wrote in
    news::
    > i created a simple .Net web service and it is working well on my local
    > host. but when i uploaded it to my server i got an error
    >
    > "Server Error in '/webApp' Application.


    Did you configure this directory as an application?

    > should i do some special configuration to allow the server to run asmx
    > files ??!!
    > please if anyone know the problem reason or solution please help me.


    Yes. Did you install .NET and ASP.NET even?


    --
    Chad Z. Hower (a.k.a. Kudzu) - http://www.hower.org/Kudzu/
    "Programming is an art form that fights back"

    Blog: http://blogs.atozed.com/kudzu
     
    Chad Z. Hower aka Kudzu, May 9, 2005
    #2
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. wym
    Replies:
    0
    Views:
    518
  2. Dung Ping
    Replies:
    10
    Views:
    1,401
    Chaddy2222
    Jan 16, 2006
  3. dgleeson422111

    Consuming local web service - ok, remote web service -problem?

    dgleeson422111, Jan 26, 2010, in forum: ASP .Net Web Controls
    Replies:
    0
    Views:
    1,079
    dgleeson422111
    Jan 26, 2010
  4. wym
    Replies:
    0
    Views:
    338
  5. Scott Baierl
    Replies:
    1
    Views:
    464
    Scott Baierl
    Jul 29, 2006
  6. Leo Violette
    Replies:
    0
    Views:
    1,297
    Leo Violette
    Apr 17, 2009
  7. Redhot
    Replies:
    0
    Views:
    891
    Redhot
    Jul 18, 2009
  8. jazzydance

    asp.net web service connecting to another web service

    jazzydance, Feb 7, 2010, in forum: ASP .Net Web Services
    Replies:
    3
    Views:
    1,015
    Mr. Arnold
    Feb 8, 2010
Loading...