Online-HTML-Editor kills images

Discussion in 'Perl' started by Stefan Erl, Aug 8, 2003.

  1. Stefan Erl

    Stefan Erl Guest

    Hello

    I've written a javascript html editor using an iFrame with designmode
    switched on in combination with a php script to save the data on the
    server.
    When I try to open the saved file in the editor again, he removes all
    images.

    On my local apache server it works fine, so the problem isn't caused
    by the php script.

    Is this a bug of the mshtml module or did I miss some javascript
    command

    Thanks in advance,
    Stefan Erl
     
    Stefan Erl, Aug 8, 2003
    #1
    1. Advertisements

  2. Stefan Erl wrote:
    > [...] javascript html [...] php [...] server.
    > [...] editor [...] images.
    > [...] local apache server [...] php script.
    > [...] mshtml module [...] javascript command


    There is a semicolon missing in line 42

    jue
     
    Jürgen Exner, Aug 8, 2003
    #2
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Stylus Studio
    Replies:
    0
    Views:
    979
    Stylus Studio
    Aug 3, 2004
  2. Ike
    Replies:
    0
    Views:
    390
  3. Replies:
    4
    Views:
    316
    Greg Goss
    May 1, 2007
  4. Replies:
    2
    Views:
    390
  5. nani
    Replies:
    0
    Views:
    575
  6. chinni
    Replies:
    0
    Views:
    562
    chinni
    Nov 20, 2009
  7. chinni
    Replies:
    0
    Views:
    583
    chinni
    Nov 20, 2009
  8. Patrick Rutledge
    Replies:
    7
    Views:
    555
    Roedy Green
    Jan 31, 2013
Loading...