Page Load Not Firing

Discussion in 'ASP .Net' started by =?Utf-8?B?Sko=?=, Oct 20, 2004.

  1. Hi,

    In asp.net my Page Load isn't firing so I am guessing it has to do with not
    being wired to interface page? I am using codebehind for the page. What am I
    missing?

    Thanks,

    JJ
     
    =?Utf-8?B?Sko=?=, Oct 20, 2004
    #1
    1. Advertising

  2. Make sure you have the Handles keyword with your function. The page load
    function should look like this:

    Private Sub Page_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As
    System.EventArgs) Handles MyBase.Load

    Notice the Handles MyBase.Load

    Hope this Helps,

    Joel Cade, MCSD.Net

    "JJ" wrote:

    > Hi,
    >
    > In asp.net my Page Load isn't firing so I am guessing it has to do with not
    > being wired to interface page? I am using codebehind for the page. What am I
    > missing?
    >
    > Thanks,
    >
    > JJ
     
    =?Utf-8?B?Sm9lbCBDYWRl?=, Oct 20, 2004
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?Sko=?=

    Page Load Not Firing

    =?Utf-8?B?Sko=?=, Oct 20, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    4,768
    Scott Mitchell [MVP]
    Oct 20, 2004
  2. venky

    Page Load and webcontrol page load

    venky, Jul 6, 2005, in forum: ASP .Net
    Replies:
    5
    Views:
    3,150
    venky
    Jul 11, 2005
  3. Steve

    newbie - page load not firing

    Steve, Nov 1, 2005, in forum: ASP .Net
    Replies:
    4
    Views:
    3,996
    =?Utf-8?B?U2l2YSBN?=
    Nov 1, 2005
  4. Dood
    Replies:
    1
    Views:
    629
  5. Slim
    Replies:
    0
    Views:
    315
Loading...

Share This Page