Page Load

Discussion in 'ASP .Net' started by =?Utf-8?B?RGF2aWRT?=, Jun 14, 2004.

  1. I have a ASP.NET web page. When I load the page Page_Load function is first loaded with IsPostBack set to false. When I select a web control, button control for instance, the Page_Load function is called with IsPostBack set to true - then after processing the web app calls it again, the Page_Load function gets called by itself and resets IsPostBack to false. THIS NEVER HAPPENED BEFORE!
    It appears my session state variables are also then lost during debug mode of web app. Why is this happening.
    Please advise
     
    =?Utf-8?B?RGF2aWRT?=, Jun 14, 2004
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Mark Kamoski
    Replies:
    1
    Views:
    7,375
  2. WFB
    Replies:
    1
    Views:
    2,795
    Charlie Nilsson [MSFT]
    Dec 30, 2003
  3. Mad Scientist Jr
    Replies:
    7
    Views:
    1,436
    Emma Gumbdough
    Jun 30, 2004
  4. venky

    Page Load and webcontrol page load

    venky, Jul 6, 2005, in forum: ASP .Net
    Replies:
    5
    Views:
    3,475
    venky
    Jul 11, 2005
  5. roni
    Replies:
    1
    Views:
    796
    =?Utf-8?B?TWlsb3N6IFNrYWxlY2tp?=
    Aug 30, 2005
  6. lander
    Replies:
    5
    Views:
    2,846
    Mark Rae [MVP]
    Mar 3, 2008
  7. Matcon
    Replies:
    3
    Views:
    22,133
    Matcon
    May 28, 2008
  8. Mike Dee
    Replies:
    3
    Views:
    526
    Mamidipalli
    Mar 1, 2006
Loading...