post back problem with sprint cell card

Discussion in 'ASP .Net' started by Yankee Imperialist Dog, Sep 15, 2008.

  1. I have an application that includes multi panels and a series of buttons in
    the form of a wizard. On a normal connection it works ok. but while using
    sprint borad band (a fairly slow connection) it will consistantly go from
    step 1 to 2 w/o problem but from 2 to 3 it seems to post back but remains on
    step 2. If i validate step 2 by forcing errors the errors work and show up.

    Internally all the buttons do is check to see if the current step is valid,
    if it is it will hide the current panel and un hide the next panel.

    Using the same computer but connected via a wireless router (faster) it
    works ok.

    1. is there something known about sprint network or post backs with cells
    connections in general.

    2. in general "HELP". I have no idea what to do to check to see what is
    going on nor how to solve it.

    ANY AND ALL help welcome!!!!
    --
    Share The Knowledge. I need all the help I can get and so do you!
    Yankee Imperialist Dog, Sep 15, 2008
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Laura Creighton
    Replies:
    0
    Views:
    357
    Laura Creighton
    Sep 13, 2003
  2. Armin Rigo
    Replies:
    0
    Views:
    289
    Armin Rigo
    Jun 12, 2005
  3. Michael Hudson
    Replies:
    0
    Views:
    304
    Michael Hudson
    Feb 10, 2006
  4. =?Utf-8?B?Z29yaWxsYQ==?=
    Replies:
    1
    Views:
    748
    Masudur
    May 25, 2007
  5. Michael Hudson
    Replies:
    0
    Views:
    302
    Michael Hudson
    Jun 22, 2007
Loading...

Share This Page