Postback not being set to True on first postback

Discussion in 'ASP .Net' started by =?Utf-8?B?Q2hhZA==?=, Apr 4, 2005.

  1. Hi,

    I have a DropDownList webcontrol on a form with it's auto postback value set
    to true. The problem is it is not setting the postback value to true on the
    first postback, but on every postback after that it is. I have never seen
    this occur before and I am at a total loss as to the cause. This bug occurred
    after removing an HTML Server button from the form.
    Has anyone experienced this before?
    Is this a bug in VS.NET 1.1?

    Thank You
    =?Utf-8?B?Q2hhZA==?=, Apr 4, 2005
    #1
    1. Advertising

  2. Very strange behavoir but restarting IIS and rebooting pc fixed the problem.
    =?Utf-8?B?Q2hhZA==?=, Apr 4, 2005
    #2
    1. Advertising

  3. Actually it's happening still, I think the cookie is screwing this up but I
    am not sure how.

    "Chad" wrote:

    > Very strange behavoir but restarting IIS and rebooting pc fixed the problem.
    >
    >
    =?Utf-8?B?Q2hhZA==?=, Apr 4, 2005
    #3
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. mtcc
    Replies:
    2
    Views:
    988
    Derek Harmon
    Oct 2, 2005
  2. Chip
    Replies:
    6
    Views:
    2,627
    E. Robert Tisdale
    Jan 8, 2005
  3. Replies:
    0
    Views:
    822
  4. bdb112
    Replies:
    45
    Views:
    1,334
    jazbees
    Apr 29, 2009
  5. Peter Alvin
    Replies:
    4
    Views:
    95
    Brian Candler
    Sep 29, 2008
Loading...

Share This Page