problem with crystal report 9 for dynamic multilevel grouping in postback of page

Discussion in 'ASP .Net' started by virendra, Aug 9, 2006.

  1. virendra

    virendra Guest

    hi,
    I am working on crystal report 9 in asp.net. I created multilevel
    dynamic grouping in CR.
    if page is load firsttime. and i am giving firstlevel of grouping or
    whatever it's working fine.
    but once page is loaded and i am changing the grouping options it's not
    affecting the page. whatever the previous data in report that only is
    showing. but it's exporting properly in excel file. So it can be a
    problem of cache.

    I am hoping anybody will have good solution for this.

    thanks in advance.
    virendra, Aug 9, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. James Wallace
    Replies:
    0
    Views:
    1,051
    James Wallace
    Oct 17, 2003
  2. =?Utf-8?B?SmFpZ2FuZXNo?=

    Reading report content using Crystal Report Viewer XI

    =?Utf-8?B?SmFpZ2FuZXNo?=, Jan 4, 2006, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    1,179
    =?Utf-8?B?SmFpZ2FuZXNo?=
    Jan 4, 2006
  3. Learner
    Replies:
    1
    Views:
    1,107
    Richard Dudley
    Jan 11, 2006
  4. =?Utf-8?B?QmVu?=

    Crystal Report - No data on report

    =?Utf-8?B?QmVu?=, Apr 5, 2006, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    2,195
    =?Utf-8?B?QmVu?=
    Apr 5, 2006
  5. Comfort
    Replies:
    0
    Views:
    545
    Comfort
    Oct 18, 2004
Loading...

Share This Page