Problem with Tabstrip

Discussion in 'ASP .Net Web Controls' started by zoom14151, Sep 20, 2005.

  1. zoom14151

    zoom14151 Guest

    I installed the ie web controls according to the instructions and
    the tabstrip displays fine if you are on the browser on the web server,
    on all other machines the tabstrip displays plain texts. I have
    searched the web forums and tried everything. The folders are correct.
    One more thing, if I use the web servers name and not it's ip address
    the control works fine. I tried the security settings for the
    (Internet- IP address) and (Intranet-Server name).
     
    zoom14151, Sep 20, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?Sm9obg==?=
    Replies:
    0
    Views:
    431
    =?Utf-8?B?Sm9obg==?=
    Apr 12, 2005
  2. Pooja Renukdas

    problem using Microsoft.Web.UI.Webcontrols Tabstrip

    Pooja Renukdas, Aug 7, 2003, in forum: ASP .Net Building Controls
    Replies:
    0
    Views:
    195
    Pooja Renukdas
    Aug 7, 2003
  3. Calvin

    Tabstrip and javascript problem

    Calvin, Jul 11, 2003, in forum: ASP .Net Web Controls
    Replies:
    0
    Views:
    116
    Calvin
    Jul 11, 2003
  4. Hal
    Replies:
    1
    Views:
    167
  5. Help_xyz

    Problem with Microsoft TabStrip Control in ASP .NET

    Help_xyz, Jun 28, 2004, in forum: ASP .Net Web Controls
    Replies:
    1
    Views:
    203
Loading...

Share This Page