problem with testing asp.net page on the server

Discussion in 'ASP .Net Web Services' started by shuqianzhang@gmail.com, Apr 20, 2005.

  1. Guest

    Hello
    I am new to ASP and I am not a programmer either. I have a project to
    do for my employer. I downloaded ASP.NET web matrix and made a asp page
    to have user input information on the form send to an email address. I
    tested it on my friend's server. It worked perfectly.
    But when I test it on our own server (IIS), all the buttons and text
    boxes disappeared. I thought maybe we need to download .net framework
    1.1 sdk, so we download it and install it but it still didn't work.

    I think maybe we need to enable asp.net on the server. but I can not
    find a way to enable it. we are using Windows 2000 server. Is there
    anyone who knows what goes wrong with my project, please, please,
    please help me out!!!

    Thank you so much

    Shuqian
    , Apr 20, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Brian van den Broek
    Replies:
    3
    Views:
    815
    Jeremy Bowers
    Apr 3, 2005
  2. Brian van den Broek
    Replies:
    2
    Views:
    375
    Brian van den Broek
    Apr 5, 2005
  3. Chris

    Testing and Load Testing

    Chris, Mar 4, 2007, in forum: ASP .Net
    Replies:
    2
    Views:
    313
  4. John Maclean
    Replies:
    1
    Views:
    328
    Martin P. Hellwig
    Apr 13, 2010
  5. Avi
    Replies:
    0
    Views:
    473
Loading...

Share This Page