Problem with Windows 2003 cluster and ASPNET worker process accounts

Discussion in 'ASP .Net' started by HankD, Jun 2, 2005.

  1. HankD

    HankD Guest

    We have a particularly strange problem. We are running Two clustered
    Windows 2003 boxes running IIS 6. Our ASP.NET application run fine but
    over night they stop working. The error we get is:
    File or assembly name 0x3yhs89.dll, or one of its dependencies, was not

    found.


    We tracked the problem to the ASPNET worker processes (NETWORK SERVICES

    accounts) are getting removed. If we run the ASPNET_REGIIS -i it
    corrects the problem by creating all the accounts in the proper folders

    and giving them the correct rights. This isn't a permanent fix,
    overnight the accounts are removed again and we can't see anything in
    the server logs that shows what is happening.


    Thanks for any help
     
    HankD, Jun 2, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. mark

    Aspnet worker process recycling

    mark, Jul 9, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    6
    Views:
    1,975
  2. alex
    Replies:
    1
    Views:
    663
    Lau Lei Cheong
    Feb 4, 2005
  3. Jim Moon
    Replies:
    2
    Views:
    125
    Jim Moon
    Jun 30, 2004
  4. jiing
    Replies:
    6
    Views:
    385
    Michele Dondi
    Dec 2, 2004
  5. jiing
    Replies:
    1
    Views:
    173
    Uri Guttman
    Jan 6, 2005
Loading...

Share This Page