Problems after DCPROMO on IIS6 and Win2k3

Discussion in 'ASP General' started by Raul de la Flor, Jun 28, 2005.

  1. Hi,

    we just upgrade a win2k server to win2k3. First we depromoted it, then
    we made the upgrade. The webs with ASP worked OK.

    Then we made the DCPROMO and promoted it.

    After restart ASP's won't work.

    The message on IE is:

    "ya se está utilizando el recurso especificado"

    something like "the specified resource is already in use"

    We
    Thanks
     
    Raul de la Flor, Jun 28, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Jim Rackley

    Win2k3 .NET Error

    Jim Rackley, Jan 9, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    334
    Felix Wang
    Jan 10, 2004
  2. =?Utf-8?B?amVzdGVy?=

    ASP.NET on Win2K3

    =?Utf-8?B?amVzdGVy?=, Apr 12, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    2
    Views:
    1,951
    mikeb
    Apr 12, 2004
  3. =?Utf-8?B?TmlyYmhv?=

    Win2k3, IIS6, ASP.Net - Server Application Unavailable

    =?Utf-8?B?TmlyYmhv?=, May 10, 2005, in forum: ASP .Net
    Replies:
    4
    Views:
    2,889
    Juan T. Llibre
    May 10, 2005
  4. Smith
    Replies:
    2
    Views:
    540
    Smith
    Apr 27, 2009
  5. g3000

    Perl, IIS 6.0 Win2K3 and CGI

    g3000, Nov 24, 2005, in forum: Perl Misc
    Replies:
    6
    Views:
    183
    g3000
    Nov 28, 2005
Loading...

Share This Page