Re: Hyperlink not working in IE6

Discussion in 'HTML' started by rf, Apr 18, 2008.

  1. rf

    rf Guest

    sheldonlg <sheldonlg> wrote in
    news::

    > The site is http://www.camppennbrook.com/new/
    >
    > I have the thing working in Firefox and in IE7, but in IE6, the links
    > don't work.


    Something is covering them up. With all that positioning hapenning you have
    managed to confuse IE6, with its broken box model. Modern browsers, plus
    oddly IE7, get it right.

    When your daughter redesignes the site so it will work properly when the
    viewer increases their font size from the too small 12 pixels specified
    (which should be 100% anyway), the problem will likely go away :)

    <snip humongous code>

    --
    Richard
    Killing all threads involving google groups
    The Usenet Improvement Project: http://improve-usenet.org
    rf, Apr 18, 2008
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Ivor O'Connor
    Replies:
    4
    Views:
    841
    Isofarro
    Nov 25, 2003
  2. Peter Mount
    Replies:
    4
    Views:
    943
    Peter Mount
    Jan 31, 2006
  3. Bergamot
    Replies:
    1
    Views:
    564
    Bergamot
    Apr 18, 2008
  4. Pugi!
    Replies:
    0
    Views:
    234
    Pugi!
    Feb 5, 2007
  5. timothytoe
    Replies:
    4
    Views:
    150
Loading...

Share This Page