RE: Master page images not displaying in pages in sub folders

Discussion in 'ASP .Net' started by Julia B, Feb 4, 2009.

  1. Julia B

    Julia B Guest

    All, just found the solution:

    http://forums.asp.net/t/1370779.aspx

    "Julia B" wrote:

    > Hi all
    >
    > I've got a project where all pages are all web content forms within a master
    > page. The master page is stored in the project root and the web content forms
    > are stored both within the root and some within sub folders in the project.
    >
    > The master page has a header with images that are stored within an img folder.
    >
    > When I open a page that is stored within the root of the project the images
    > in the header display fine, but as soon as I open any page within a
    > subfolder, the images are not displayed.
    >
    > Here's the source for my images from my master page.
    >
    > <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"
    > style="height: 14">
    > <tr>
    > <td valign="top" width="249" height="14"
    > style="background-position: left; background-repeat: no-repeat;
    > background-image:
    > url(img/emp-header-top-left-NEW.jpg)">
    > </td>
    > <td style="background-position: left; background-repeat:
    > repeat; background-image: url(img/emp-header-top-mid-NEW.jpg);
    > padding-left: 150px">
    > </td>
    > <td valign="top" width="201" height="14"
    > style="background-position: right; background-repeat: no-repeat;
    > background-image:
    > url(img/emp-header-top-right-NEW.jpg)">
    > </td>
    > </tr>
    > </table>
    > <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"
    > style="height: 72">
    > <tr>
    > <td height="72" class="ApplicationTitle"
    > style="background-position: left;
    > background-repeat: no-repeat; background-image:
    > url(img/emp-header-left-NEW.jpg); width: 635px;">
    > <label style="padding-left: 244px; color: #d2481b;
    > font-size: x-large;">
    > IT Account Monitor</label>
    > </td>
    > <td height="72" style="background-position: left;
    > background-repeat: no-repeat;
    > background-image: url(img/emp-header-mid-NEW.jpg);
    > width: 113px;">
    > </td>
    > <td style="background-position: left; background-repeat:
    > repeat; background-image: url(img/emp-header-rtfill-NEW.jpg);
    > padding-left: 150px">
    > </td>
    > </tr>
    > </table>
    >
    > Any ideas how to address this? I've tried changing the image path to
    > (~img/emp-header-top-left-NEW.jpg) as an example, but this makes it worse,
    > ie. it doesn't display at all.
    >
    > Thanks in advance.
    > Julia
    Julia B, Feb 4, 2009
    #1
    1. Advertising

  2. Julia B

    rohansi

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    1
    In the master page change it to /img/emp-header-top-left-NEW.jpg. I had the same problem but momemt i added the backward slash it worked. Let me know if it works for you also.
    rohansi, Oct 9, 2009
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Doug McCann
    Replies:
    1
    Views:
    989
    William Brogden
    Aug 5, 2004
  2. Replies:
    1
    Views:
    3,187
    PeterKellner
    May 16, 2006
  3. Ben
    Replies:
    2
    Views:
    859
  4. Julia B
    Replies:
    0
    Views:
    555
    Julia B
    Feb 4, 2009
  5. Lawrence D'Oliveiro

    Death To Sub-Sub-Sub-Directories!

    Lawrence D'Oliveiro, May 5, 2011, in forum: Java
    Replies:
    92
    Views:
    1,962
    Lawrence D'Oliveiro
    May 20, 2011
Loading...

Share This Page