RE: The transport lost its connection to the server

Discussion in 'ASP .Net' started by Bassel Tabbara [MSFT], Jun 27, 2003.

  1. Hello Latha,
    I just wanted to let you know that I am still researching this issue. I
    appreciate your
    patience on this.

    Thanks,
    Bassel Tabbara
    Microsoft, ASP.NET

    This posting is provided "AS IS", with no warranties, and confers no rights.


    --------------------
    | Content-Class: urn:content-classes:message
    | From: "Latha Rajeev" <>
    | Sender: "Latha Rajeev" <>
    | Subject: The transport lost its connection to the server
    | Date: Mon, 23 Jun 2003 22:16:40 -0700
    | Lines: 9
    | Message-ID: <08cd01c33a0f$caf77000$>
    | MIME-Version: 1.0
    | Content-Type: text/plain;
    | charset="iso-8859-1"
    | Content-Transfer-Encoding: 7bit
    | X-Newsreader: Microsoft CDO for Windows 2000
    | X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4910.0300
    | Thread-Index: AcM6D8r04YidTephQKSItrAlCAgLng==
    | Newsgroups: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
    | Path: cpmsftngxa06.phx.gbl
    | Xref: cpmsftngxa06.phx.gbl microsoft.public.dotnet.framework.aspnet:154501
    | NNTP-Posting-Host: TK2MSFTNGXA12 10.40.1.164
    | X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
    |
    | I have a program which sends a bunch of emails using CDO's
    | CreateMHTMLBody method, couple of times a day. Once in a
    | while, i notice that the last 1 or 2 mails in the bunch
    | dont get sent out, it throws the following error, "The
    | transport list its connection to the server". This
    | behaviour is not consistent. At times for days together
    | all the mails get sent, but once in a while there is a
    | problem like this. This program is used by a queued
    | component.(MSMQ)
    |
    Bassel Tabbara [MSFT], Jun 27, 2003
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Jason
    Replies:
    1
    Views:
    3,747
    Latha Rajeev
    Jun 25, 2003
  2. =?Utf-8?B?S2VpdGggQXZlcnk=?=

    Unable to read data from the transport connection

    =?Utf-8?B?S2VpdGggQXZlcnk=?=, Oct 12, 2005, in forum: ASP .Net
    Replies:
    2
    Views:
    4,603
    =?Utf-8?B?S2VpdGggQXZlcnk=?=
    Dec 30, 2005
  3. thunk
    Replies:
    1
    Views:
    292
    thunk
    Mar 30, 2010
  4. thunk
    Replies:
    0
    Views:
    454
    thunk
    Apr 1, 2010
  5. thunk
    Replies:
    14
    Views:
    599
    thunk
    Apr 3, 2010
Loading...

Share This Page