rss feed wont show special chars!?

Discussion in 'XML' started by ask josephsen, Nov 13, 2003.

  1. ask josephsen, Nov 13, 2003
    #1
    1. Advertising

  2. wow - sorry - solved now, missed the "<?xml version="1.0"
    encoding="iso-8859-1"?>"-tag!!! :)



    "ask josephsen" <ask@minreklame_clearthis.dk> skrev i en meddelelse
    news:3fb3f4d0$0$3778$...
    > Hi there
    >
    > Can anyone help me make my rss feed show characters like "ÆØÅæøå"?

    According
    > to http://aggregator.userland.com/validator the feed is fine and it works
    > fine in a dedicated reader. But when I open it in mozilla or IE the

    special
    > chars fail, other sites have better luck (http://rss.asdf.dk/aok.rss), but

    I
    > cant see the difference.
    >
    > My problematic page is at: http://www.minreklame.dk/rss.php
    >
    >
    > Thanks
    >
    >
    > --
    > Med venlig hilsen
    >
    > Ask Josephsen
    >
    >
     
    ask josephsen, Nov 13, 2003
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Replies:
    5
    Views:
    821
    SpaceGirl
    Feb 25, 2005
  2. Motta
    Replies:
    1
    Views:
    578
    Andy Dingley
    Jun 9, 2004
  3. Scott Gordo
    Replies:
    5
    Views:
    756
  4. M.Posseth

    receiving ??? chars instead of "special" chars

    M.Posseth, Nov 15, 2004, in forum: ASP .Net Web Services
    Replies:
    3
    Views:
    285
    Dan Rogers
    Nov 16, 2004
  5. Jonathan Groll
    Replies:
    1
    Views:
    321
    Kouhei Sutou
    Jun 27, 2009
Loading...

Share This Page