rubygem problems (maybe just on MacOS 10.4)

Discussion in 'Ruby' started by Vassilis Rizopoulos, Feb 21, 2007.

  1. It looks like there is a problem (I don't know if it is Mac specific -
    although I do not think so) with gem and proxies:

    meisterbrau:~ riva$ gem update --http-proxy http://my.proxy.com:8080
    ERROR: While executing gem ... (NoMethodError)
    undefined method `[]=' for #<Gem::ConfigFile:0x1087518>

    I have a Macports installation

    meisterbrau:~ riva$ ruby -v
    ruby 1.8.5 (2006-12-25 patchlevel 12) [i686-darwin8.8.2]
    meisterbrau:~ riva$ gem -v
    0.9.1

    Any ideas?
    Cheers,
    V.-

    --
    Posted via http://www.ruby-forum.com/.
    Vassilis Rizopoulos, Feb 21, 2007
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Lau Lei Cheong
    Replies:
    2
    Views:
    370
    Lau Lei Cheong
    Feb 17, 2006
  2. Sims
    Replies:
    8
    Views:
    318
    Victor Bazarov
    Aug 8, 2003
  3. Guest
    Replies:
    5
    Views:
    615
  4. Ville Vainio
    Replies:
    11
    Views:
    608
    Hamish Lawson
    Aug 10, 2004
  5. Shaneo

    Composite Controls (Maybe I just don't get it)

    Shaneo, Jan 21, 2004, in forum: ASP .Net Building Controls
    Replies:
    2
    Views:
    82
    Shane Pen
    Jan 22, 2004
Loading...

Share This Page