Serious issues with webcontrols...

Discussion in 'ASP .Net Datagrid Control' started by Nicolas LeBlanc, Oct 26, 2003.

  1. Hi,

    First of all, sorry for cross-posting, but some groups look more active than
    others, and I sure need to find an answer to this.

    I recently rebuilt my website using ASP.NET and I did my forum system using
    a datagrid and template columns. I was asked by many users to remove the
    LinkButton in order to be able to "open in a new window", so instead I used
    the hyperlink control to allow users to access the message page from the
    topic list page.

    But for some reason, and don't ask me why, some users don't see the
    hyperlinks at ALL!

    One user mailed me, and the HTML generated by IIS for him, the code:

    <a id="dgList__ctl8_hlThreadName"

    Is replaced by:

    <!--d="dgList__ctl8_hlThreadName"

    You see? HTML comment! I have no idea why it does that!!! And that is under
    Windows 98 using IE (don't know which version, but he said "old")

    Another use, I'm using HyperLink controls with an image, and they simply
    don't see the image at all.. is there a problem with the HyperLink control?

    This is not counting the multiple viewstate problem I'm having.. I love
    programming in .NET, but there are serious issues when it comes to
    multi-platform.. should I be surprised that the WIDTH/HEIGHT tags of an
    imagebutton control are lost when a user uses Netscape?

    If some people want to see them live to see what's wrong, then...

    http://www.neworderonline.com/ThreadList.aspx?ForumID=11

    This is the technical support forum, most issues are posted there.. and I
    receive all errors by email, so I can tell there are not many in the forum
    system, I do however receive corrupted viewstate errors from time to time...
     
    Nicolas LeBlanc, Oct 26, 2003
    #1
    1. Advertising

  2. Try adjusting the target browser. You've got the browser schema set to IE 5
    or above. Try setting it for a more neutral HTML 3.2 compliant browser.

    Hope this helps,
    Mark Fitzpatrick
    Microsoft MVP - FrontPage

    "Nicolas LeBlanc" <> wrote in message
    news:eUtHtJ%...
    > Hi,
    >
    > First of all, sorry for cross-posting, but some groups look more active

    than
    > others, and I sure need to find an answer to this.
    >
    > I recently rebuilt my website using ASP.NET and I did my forum system

    using
    > a datagrid and template columns. I was asked by many users to remove the
    > LinkButton in order to be able to "open in a new window", so instead I

    used
    > the hyperlink control to allow users to access the message page from the
    > topic list page.
    >
    > But for some reason, and don't ask me why, some users don't see the
    > hyperlinks at ALL!
    >
    > One user mailed me, and the HTML generated by IIS for him, the code:
    >
    > <a id="dgList__ctl8_hlThreadName"
    >
    > Is replaced by:
    >
    > <!--d="dgList__ctl8_hlThreadName"
    >
    > You see? HTML comment! I have no idea why it does that!!! And that is

    under
    > Windows 98 using IE (don't know which version, but he said "old")
    >
    > Another use, I'm using HyperLink controls with an image, and they simply
    > don't see the image at all.. is there a problem with the HyperLink

    control?
    >
    > This is not counting the multiple viewstate problem I'm having.. I love
    > programming in .NET, but there are serious issues when it comes to
    > multi-platform.. should I be surprised that the WIDTH/HEIGHT tags of an
    > imagebutton control are lost when a user uses Netscape?
    >
    > If some people want to see them live to see what's wrong, then...
    >
    > http://www.neworderonline.com/ThreadList.aspx?ForumID=11
    >
    > This is the technical support forum, most issues are posted there.. and I
    > receive all errors by email, so I can tell there are not many in the forum
    > system, I do however receive corrupted viewstate errors from time to

    time...
    >
    >
     
    Mark Fitzpatrick, Oct 26, 2003
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. wilson heng via DotNetMonster.com

    serious problem encounter in VS.net

    wilson heng via DotNetMonster.com, Mar 31, 2005, in forum: ASP .Net
    Replies:
    3
    Views:
    542
  2. KathyB
    Replies:
    0
    Views:
    985
    KathyB
    Jun 24, 2003
  3. Nicolas LeBlanc

    Serious issues with webcontrols...

    Nicolas LeBlanc, Oct 26, 2003, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    351
    Mark Fitzpatrick
    Oct 26, 2003
  4. Nicolas LeBlanc

    Serious issues with webcontrols...

    Nicolas LeBlanc, Oct 26, 2003, in forum: ASP .Net Web Controls
    Replies:
    1
    Views:
    136
    Mark Fitzpatrick
    Oct 26, 2003
  5. Any security issues with IE WebControls

    , Apr 29, 2005, in forum: ASP .Net Web Controls
    Replies:
    0
    Views:
    120
Loading...

Share This Page