Serious "Unspecific Error" in Web App

Discussion in 'ASP .Net' started by Samuel Lee, Dec 2, 2003.

  1. Samuel Lee

    Samuel Lee Guest

    My Web App is running on Win2K connected to MS Access 2000. I got an error
    message, "Unspecific Error", when I update a record. This happen after I
    have updated around 10 records. It seems to me that the connection to the
    MS Access 2000 has lost. Here is the connection string:

    "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\test.mdb;Persist Security
    Info=False"

    Does this got to do with my Win2K service pack 4 or Mdac_type 2.8? Could
    anyone please help me on this issue? This is a serious problem.
    Samuel Lee, Dec 2, 2003
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Jensen bredal
    Replies:
    2
    Views:
    2,932
    Lucas Tam
    Mar 15, 2005
  2. =?Utf-8?B?bml6YW0=?=

    convert java web app 2 .NET web app

    =?Utf-8?B?bml6YW0=?=, Feb 28, 2006, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    375
    =?Utf-8?B?bml6YW0=?=
    Feb 28, 2006
  3. =?Utf-8?B?bml6YW0=?=

    convert java web app 2 .NET web app

    =?Utf-8?B?bml6YW0=?=, Feb 28, 2006, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    399
    =?Utf-8?B?bml6YW0=?=
    Feb 28, 2006
  4. Replies:
    1
    Views:
    391
    Patrice
    Feb 9, 2007
  5. Brad Wood
    Replies:
    1
    Views:
    119
Loading...

Share This Page